Nakúp teraz a rozlož si platbu na 3 časti - Ahoj platby už aj na Vačice.sk

Ochrana osobných údajov

Zásady práce s vašimi údajmi

Prevádzkujeme e-shop na webovej stránke www.vacice.sk. Naše kontakté údaje sú:

Vačice Sleepwear, spol. s r.o.
Krížna 144/24
931 01 Šamorín
Slovensko
IČO: 53046765
IČ DPH: SK2121232487

Počas prevádzky našich webových stránok spracovávame niektoré osobné údaje.

Všetky vaše osobné údaje spracovávame v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679  z 27. júna 2016 o spracovaní  osobných údajov.("GDPR") 

Spracovanie osobných údajov


Spracovanie osobných údajov v prípade  použitia kontaktného formulára 
Ak nám napíšete prostredníctvom kontaktného formulára, budem spracovávať vaše kontaktné údaje: meno a priezvisko a emailová adresa. Tieto údaje slúžia na komunikáciu s vami. Toto je spracovanie prebieha na základe článku 6 ods. 1 (.b) GDPR – vyjednávanie o zmluve alebo zmluve.  prijatie preventívnych opatrení pred uzavretím zmluvy na vašu  žiadosť.

Ako dlho budeme spracovávať osobné údaje?
Ak nezaložíme ďalšiu spoluprácu, vaše údaje budeme spracovávať najdlhšie 6 mesiacov od našej poslednej komunikácie. 

Spracovanie osobných údajov v prípade nákupu
Ak  si u nás nakúpite, budeme pracovať s údajmi, ktoré  nám poskytnete v objednávke.  Ide najmä o fakturačné údaje: meno, priezvisko, adresa, email a telefónne šíslo.

Z akého dôvodu?
Tieto údaje   musíme  spracúvať, aby sme mohli splniť našu zmluvu – aby sme vám mohli doručiť náš tovar. Budeme s vami   komunikovať aj  prostredníctvom  kontaktných údajov  týkajúcich sa stavu vašej objednávky, sťažností alebo vašich otázok. Osobné údaje budeme ďalej spracúvať na splnenie našich povinností vyplývajúcich zo zákona (najmä na účtovné a daňové účely, alebo na vybavovanie sťažností a iných).

Na akom právnom základe spracúvame osobné údaje?
Ide o spracovanie na základe článku 6 ods. 1 (.b) GDPR – plnenia zmluvy a článku 6 ods. 1 ( .c) GDPR – splnenie našej zákonnej povinnosti.

Ako dlho budeme spracovávať osobné údaje?
Vaše osobné údaje týkajúce sa vybavenej objednávky uchovávame počas nevyhnutnej doby, ktorou je spravidla 10 rokov od jej doručenia..

Kto sa dostane k údajom ?

Vaše údaje zostanú u nás. Napriek tomu pre nás pracujú niektoré spoločnosti alebo iné osoby, ktoré získajú prístup k údajom,  pretože nám pomáhajú  s prevádzkou nášho  e-shopu.   Sú to:

  • prevádzkovateľ platformy Shoptet e-shop (Shoptet a.s.,  so  sídlom Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČO 289 35 675, spoločnosť je registrovaná na Mestskom  súde v Prahe, oddiel B, vložka 25 395)
  • prepravné a doručovacie spoločnosti:
    • GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Budča 33, 962 33 Budča, IČO 36624942
    • Slovak Parcel Service s.r.o., Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 31329217
    • Packeta Slovakia s. r. o., Kopčianska 3338/82A, 851 01 Bratislava, IČO: 48136999
  • spoločnosti zapojené  do odosielania platieb: GOPAY s.r.o, Planá 67, 370 01 Planá, Česká republika
  • účtovná spoločnosť: M-OFFICE s.r.o., Černyševského 10 851 01 Bratislava - mestská časť Petržalka, IČO: 51745275
  • marketingová agentúra: High Five studio s.r.o.,  Komárnická 119/44 821 02 Bratislava - mestská časť Ružinov, IČO: 48159786

 

Osobné údaje spracovávame  len na území Európskej únie.

Čo by ste  ešte  mali vedieť

V našej spoločnosti nemáme vymenovaného úradníka pre ochranu  údajov. V našej spoločnosti sa rozhodnutia neprijímajú na základe automatického spracovania alebo profilovania. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce  sa  osobných údajov, kontaktujte nás na e-mailovej adrese ahoj@vacice.sk alebo zavolajte na telefónne číslo +421 904 885042.

Používanie cookies

Súbory cookie sú textové súbory obsahujúce malé množstvo informácií, ktoré  sa stiahnu do vášho zariadenia pri  návšteve našich webových stránok.    Súbory cookie  sa  potom posielajú späť na webovú stránku alebo inú webovú stránku, ktorá  ich rozpozná  pri  každej ďalšej návšteve.
Súbory cookie vykonávajú rôzne úlohy, ako napríklad umožnenie efektívnej navigácie medzi webovými stránkami, zapamätanie si vašich preferencií  a  zlepšenie celkového používateľského zážitku.   Môžu tiež zabezpečiť, aby reklamy zobrazené online boli  lepšie prispôsobené vám  a vašim záujmom.

Na webovej stránke používame  nasledujúce cookies:

  • Potrebné cookies: sú potrebné na prevádzku webových stránok, umožňujú napríklad prihlásiť sa na zabezpečenie častí stránky a ďalších základných funkcií stránky. Túto kategóriu cookies  nie je možné zakázať.
  • Analytické/štatistické cookies: umožňujú nám napríklad rozpoznať a určiť počet návštevníkov a sledovať, ako naši návštevníci používajú webovú stránku.  Pomáhajú nám zlepšovať spôsob, akým  stránky fungujú, napríklad tým,  že umožňujú používateľom ľahko nájsť to, čo hľadajú. Na tento účel využívame službu Google Analytics od spoločnosti Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko. Bližšie informácie o ochrane súkromia týkajúce sa tejto služby nájdete tu. Tieto  súbory spúšťame len s vaším predchádzajúcim súhlasom. 
  • Reklamné súbory cookie: používajú sa  na  sledovanie preferencií a umožňujú vám zobrazovať reklamu a iný obsah, ktorý  najlepšie zodpovedá vášmu záujmu a online správaniu. Na tento účel využívame službu Facebook Pixel od spoločnosti Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Írsko.Bližšie informácie o ochrane súkromia pre Facebook pixel nájdete tu.  Tieto  súbory spúšťame len s vaším predchádzajúcim súhlasom.


Súhlas možno vyjadriť   prostredníctvom začiarkavacieho políčka obsiahnutého v tzv.  cookie bar.  Súbory cookie môžete následne  odmietnuť aj  v   nastaveniach vášho internetového prehliadača alebo nastaviť  používanie iba niektorých z nich.

Ďalšie informácie o správe cookies v každom  prehliadači nájdete na nasledujúcich odkazoch:

 

Vaše práva v súvislosti so  spracovaním osobných údajov

GDPR vám okrem  iného dáva právo nás kontaktovať  a požadovať informácie o tom,  aké osobné údaje spracovávame, požadovať od nás  prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,    v prípade potreby požiadať o obmedzenie  spracúvania, môžete požiadať o kópiu spracúvaných osobných údajov, požiadať nás  o  vymazanie osobných údajov v určitých situáciách a v určitých prípadoch máte právo na ich prenos. Proti spracovaniu  na základe oprávneného záujmu možno namietať. Ak sa domnievate, že  s údajmi nenakladáme  správne, máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.