Doprava do SR a ČR zdarma pre nákupy nad 100 EUR.

Olivové mydlo na škvrny s citrónovým extraktom

 
 
  • 1 z 2

Olivové mydlo s citrónovým extraktom (krabička 200 g)

Pracie mydlo z olivového oleja s výťažkom z citrónu vhodné na odstránenie škvŕn aj na celkové ručné pranie. Neobsahuje palmový olej ani živočíšne zložky, je alternatívou obľúbeného žlčového mydla, vhodné aj pre vegánov.

Dostupnosť Skladom (> 5 ks)
€4,49    
Kód tovaru 274
Značka Tierra Verde
Kategória Doplnky
>>>OZNAM<<<
>>>OZNAM<<<
Všetky zimné a celoročné vaky v menších veľkostiach sa priebežne došívajú. Ak máte záujem o vak, ktorý nie je skladom, ale - "na dopyt", rátajte prosím s trojtýždňovou dodacou lehotou. A áno, budú aj novinky:) Ďakujeme krásne za vašu priazeň a trpezlivosť.
 

Čo je to a ako to funguje

Mydlo vyrobené zo 100% olivového oleja s prídavkom citrónového extraktu. Citrónový extrakt má bieliaci účinok a pomáha odstraňovať škvrny.

Na čo sa používa

  • Olivové mydlo si poradí s bežnými organickými škvrnami (mastnota z jedla, mastnota z pokožky na golieroch a manžetách košieľ, šťavy z ovocia a zeleniny, krv, tráva, červené víno, hlina, atrament a pod.). Vhodné na ošetrenie znečistenej bielizne pred praním.
  • Je vhodné aj na ručné pranie jemnej bielizne a vlny, na detskú bielizeň a všeobecne pre všetkých s citlivou pokožkou.
  • Je vhodné použiť ho na biele a stálofarebné textílie z prírodných vlákien i zmesových tkanín.
  • Alternatíva žlčového mydla vhodná pre vegánov (aj keď nie je tak účinné ako žlčové mydlo).
 

Na čo si dať pozor

Škvrny bielkovinového pôvodu (krv, mliečne produkty):

Pokiaľ je škvrna bielkovinového pôvodu, je nutné ju pred praním ošetriť v studenej vode - bielkoviny sa v teplej vode zrazia a nie je možné ich potom odstrániť.

Zistenie stálofarebnosti bielizne:

Pri ošetrení farebného textilu olivovým mydlom je dobré pred použitím vyskúšať jeho stálofarebnosť aplikáciou na mieste, ktoré nie je vidieť.

 
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.